Aittokylän Metsästysseura ry:n

Metsästysseura/seurue

TOIMINTAKERTOMUS  vuodelta 2017

(numerotiedot liitteenä, sivu 4)

Metsästysalueet Kirjoita tekstiä napsauttamalla tätä. kunnassa/kunnissa

HALLINTO JA JÄSENET

Johtokunta

Puheenjohtaja                       Reijo Moilanen

Varapuheenjohtaja               Hannu Väisänen

Jäsenet                                     Kaarlo Moilanen

Kari Paasi

Teemu Moilanen

Sihteeri                                                    Kalevi Kohvakka

Rahastonhoitaja                                    Kalevi Kohvakka

Toiminnantarkastajat                           Mauno Heikkinen ja Jari Väisänen

Johtokunta piti  1 kokousta, talvikokous oli 11.2.2017 kesäkokous 19.8.2017

muut ylimääräiset kokoukset:

Jäsenmäärä oli 31.12. 79 henkilöä

Metsästysaluetta hirvieläinten metsästyksessä 1900 ha, muussa 1500 ha, kokonaispinta-ala 1900 ha.

Kiinteistöt ja niiden huolto

Lahtivaja, laina maksettu loppuun.

Muuta (jaostot, ym.)

RIISTANHOITO

(riistanhoitosuunnitelmat, elinympäristöjen hoito ja parantaminen, riistapellot, pienpetojen ja rauhoittamattomien eläinten pyynti, pöntötys, ruokinnan suunnittelu ja toteutus, riistaistutukset, talkoot, riistavahinkojen estäminen, muuta)

Riistapeltoja 3 kpl

RIISTAKANNAT JA RIISTALASKENNAT

(hirvieläinten seuranta, suurpetoyhdysmiehet, riistakolmiot, vesilintulaskennat, muut laskennat, muuta riistan seurantaa, havaintoja riistakantojen tilasta)

METSÄSTYS

(metsästyksen suunnittelu, hirvieläinten metsästyksen järjestelyt, vieraskortit, valvonta, muuta)

Hirvilupia yhteisluvassa 6 aikuista ja 8 vasaa, joista yksi aikuinen ja 6 vasaa jäi saamatta.

AMPUMATOIMINTA

(ampumarata ja sen huolto, harjoitukset, kilpailutoiminta, muuta)

3 seuran isohirvikilpailu 19.8.

KENNELTOIMINTA

(kokeet, näyttelyt, tuomaritoiminta, muuta)

KOULUTUS JA NEUVONTA

(koulutus- ja neuvontatilaisuudet, nuorisotyö, riista- ja eräpolkukilpailut, muuta)

TIEDOTUSTOIMINTA JA YHTEISTOIMINTA

(peijaiset, yleisötilaisuudet, yhteistyö maanomistajiin ja sidosryhmiin, tiedotustapahtumat, muuta)

Oma domain www.aittokylanmetsastysseura.fi (kotisivu) sähköposti info@aittokylanmetsastysseura.fi

HUOMIONOSOITUKSET

(ansiomerkit: merkki, merkin saaja  ja  päivä, viirit: saaja ja  päivä, merkkipäivät, muut huomionosoitukset)

1.       pronssinen ansiomerkki Mauno Heikkinen, Reijo Moilanen, Teemu Moilanen, Kari Paasi, Tapani Väisänen, Hannu Väisänen ja Heikki Väyrynen.

2.       hopeinen ansiomerkki Sulo Moilanen ja

3.       metsästäjäinliiton merkki Urpo Haapalainen.

LISÄTIETOJA